Tover je achtertuin om tot je favoriete plek met een geweldige loungeset

Het mooiste van een achtertuin is de mogelijkheid om je er met familie en vrienden te vermaken en te genieten. Maar soms kom je ergens op bezoek en zit je op een harde bank of tuinstoel die waarschijnlijk nog van opa en oma is geweest. Sentimenteel? Misschien. Comfortabel? Absoluut niet! Als je wilt dat je achtertuin je favoriete plek wordt, kijk dan eens naar de loungesets bij Van der Garde tuinmeubelen! Vandaag de dag worden loungesets ontworpen voor zowel comfort als stijl – en idealiter is het een mix van deze twee. Deze buitenmeubelen van hoge kwaliteit hebben alles wat je nodig hebt voor een heerlijk tijd in de zon, maar staan ook hun mannetje tijdens de koudere winterdagen.

Creƫer een blikvanger in je tuin

Een mooie loungeset is een absolute blikvanger in de tuin.Ā Het biedt je een plek om te ontspannen en samen buiten te genieten van quality time.Ā Of je nu de voorkeur geeft aan de volle zon op het terras of een schaduwrijke plek onder een pergola, veel lounge sets zijn op maat gemaakt voor veel verschillende buitenruimtes en zijn er in alle soorten en maten, van rond en rechthoekig tot vierkant, L- of U-vormen. Loungesets kunnen ook gerangschikt worden om een mooie hoekbank te vormen. Bovendien worden veel loungesets geleverd met een verbazingwekkende keuze aan kleurrijke kussens, zodat je je favoriet kunt kiezen of ze met elkaar kunt combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie Van der Garde zwarte loungesets? Wat je smaak ook is: er is altijd een loungeset die bij je wensen past.

Als je veel bezoek hebt en iedereen een comfortabele zitplaats wilt bieden, is een goede loungeset alles wat je nodig hebt. Met veel stukken in verschillende vormen en maten die je kunt combineren tot Ć©Ć©n reusachtige bank, of juist genoeg kleine stoelen voor kleinere groepen, is er voor elke gelegenheid wel iets. Plus, dankzij de grote keuze aan beschikbare kleuren en bijpassende kussens en dekens – bij sommige kun je zelfs custom textiel toevoegen – is de keuze werkelijk reuze. Een comfortabele loungeset is dus dĆ© plek voor familiediners, filmavonden met vrienden op de beamer of gewoon lekker om buiten te relaxen op een zomeravond. En als je ooit uitgekeken raakt op je loungeset, maak je dan geen zorgen – er zijn gemakkelijk nieuwe stijlen en modellen te vinden die misschien meer bij je smaak passen.

Tip: Investeer in een hoge kwaliteit loungeset

Als je een buitenruimte wilt creƫren waar je met vrienden en familie quality time kunt doorbrengen, investeer dan in een luxe en hoogwaardige loungeset. Er zijn tegenwoordig zoveel ontwerpen, materialen en kleuren verkrijgbaar, dat je het moeilijk zult hebben om er maar eentje te kiezen. Dat gezegd hebbende kan die grote keuze ook juist zorgen voor moeite bij het kiezen. Ga daarom altijd goed op zoek, vergelijk bedrijven en merken, maar kijk bijvoorbeeld ook naar eventuele garanties en uitprobeermogelijkheden. Hoe meer info je hebt: hoe beter de keuze zal zijn.

Bekijk ook eens modulaire tuinsets

Modulaire tuinmeubelen zijn opgebouwd uit losse meubelen die netjes en gemakkelijk in elkaar passen tot een comfortabele tuinmeubelset.Ā Modulaire tuinloungesetsĀ bevatten een flexibele combinatie van banken, zitgedeelten, bijzettafels en vele worden geleverd met een bijpassende koffie- of eettafel om de set compleet te maken. Door te kiezen voor een modulaire tuinset kun je je set dus geheel naar eigen wens ontwerpen Ć©n neerzetten. Dit is vooral handig wanneer je tuin afwijkt van ‘normale’ vormen of afmetingen, maar eigenlijk heeft iedereen wel baat bij een modulaire loungeset.

Modulaire stoelen kunnen op elke manier worden geconfigureerd om bij je buitenruimte te passen.Ā Een modulaire hoekbankset bestaande uit twee banksecties kan bijvoorbeeld aan elkaar worden gemonteerd om een ā€‹ā€‹klassieke L-vorm te creĆ«ren, of hij kan worden gescheiden om meer ruimte tussen twee buitenbanken te creĆ«ren.Ā Soms is het fijn om de mogelijkheid te hebben om twee buitenbanken tegenover elkaar te plaatsen en is het een handige manier om extra zitplaatsen voor de gasten te creĆ«ren.

Een ander voordeel van het kiezen van modulair tuinmeubilair is de flexibiliteit om ze ook veel later nog toe te voegen.Ā Sommige tuinmeubelmerken ontwerpen en maken deze onderdelen speciaal om je modulaire tuinset uit te breiden, wat vervolgens weer zorgt voor extra zitplaatsen.